printlogo


مجله آموزه های اسلام و حقوق بین الملل

مجله آموزه های اسلام و حقوق بین الملل
مجلۀ آموزه های اسلام و حقوق بین الملل بر اساس پروانه انتشار به شماره ۸۷۲۹۰ به تاریخ ۲۴/۹/۱۳۹۹ به صورت دو فصلنامه و الکترونیکی غیر برخط منتشر می گردد. برخی از زمینه های پژوهش در این مجله عبارت است از: اسلام و حقوق بشر، اسلام و اصول حقوق بین الملل (اصل عدم مداخله، اصل منع توسل به زور، اصل استقلال دولت ها و ...)، اسلام و حقوق بشر دوستانه بین المللی، اسلام و حقوق بین الملل معاهدات، اسلام و حقوق بین الملل جنگ و صلح، همگرایی و اتحاد حقوقی جهان اسلام، اسلام و حقوق بین الملل خصوصی، اسلام و حقوق بین الملل کیفری و ... .

دو فصلنامه علمی – تخصصی آموزه های اقتصاد اسلامی
مجلۀ آموزه های اقتصاد اسلامی بر اساس پروانه انتشار به شماره ۸۶۲۴۱ به تاریخ ۵/۱۲/۱۳۹۸ به صورت دو فصلنامه و الکترونیکی غیر برخط منتشر می شود. برخی از زمینه های پژوهش در این مجله عبارت است از: عدالت اقتصادی و رفع فقر در اسلام، ایران و جهان از نظریه تا عمل، فقه الاقتصاد، اقتصاد حقوق و مسائل مستحدثه اقتصادی، تکافل اجتماعی و خدمات پایه؛ سلامت، آموزش، مسکن، اقتصاد توسعه، رشد و الگوهای پیشرفت، روش فهم آیات و احادیث در اقتصاد اسلامی، اخلاق و اقتصاد و فلسفه اقتصادی، جنبه های اقتصادی روابط بین الملل و استعمار، تاریخ اندیشه و وقایع اقتصادی در اسلام و جوامع اسلامی.

آموزه های حدیثی
این نشریه از سال ۱۳۹۶ به صورت دو فصلنامه زیر نظر دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر می شود و با تصویب کمیسیون بررسی نشریات معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم از شماره یک موفق به دریافت درجه علمی ترویجی شد.

آموزه های فقه مدنی
این نشریه تا سال ۱۳۸۰ به صورت یکی از ویژه نامه های مجله تخصصی دانشگاه علوم اسلامی رضوی (الهیات و حقوق) منتشر می شد. با توجه به لزوم اخذ درجه علمی برای این نشریه، مجله مذکور به صورت دو فصلنامه و زیر نظر سردبیر و اعضای هیأت تحریریه مستقل شروع به انتشار کرد و با تصویب کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور در پاییز و زمستان ۱۳۹۰ موفق به دریافت درجه علمی پژوهشی شد. موضوعات مورد نظر نشریه عبارتند از: فقه و حقوق خصوصی، فقه و حقوق تجارت، فقه و حقوق تطبیقی، آموزه های فقه امامیه و حقوق.

نشریه علمی آموزه های فلسفه اسلامی
نشریۀ علمی آموزه های فلسفۀ اسلامی یکی از نشریات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، به عنوان دانشگاهی پیشرو در علوم انسانی اسلامی است که در سال ۱۳۹۱ موفق به کسب رتبۀ علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد. این نشریه از سال ۹۹ تاکنون رتبۀ «ب» را از آنِ خود ساخته است و دارای چارک (Q۳) ۳ از ISC می باشد و در راستای کسب رتبۀ «الف» و نیز بین المللی شدن گام بر می دارد. از این رو، از مقالات تحلیلی و پژوهشی محققان و استادان حوزه و دانشگاه در موضوعات فلسفی با رویکرد اسلامی و به ویژه شیعی استقبال می کند و در زمینه های پژوهشی زیر مقاله می پذیرد: مطالعات تحلیلی مبتنی بر مکاتب فلسفۀ اسلامی (فلسفۀ مشاء، فلسفۀ اشراق، حکمت متعالیه)، بازخوانی متون و آموزه های دینی با رویکرد فلسفۀ اسلامی، مطالعات تطبیقی و پژوهش های بینارشته ای مبتنی بر مبانی فلسفی اسلامی.

دو فصلنامه پژوهش های اجتماعی اسلامی
این نشریه از سال ۱۳۷۵ به صورت ماهنامه و ویژه نامه با نام اندیشه حوزه زیر نظر دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر می شد. با توجه به لزوم اخذ درجه علمی برای این نشریه، مجله مذکور به صورت دو فصلنامه و زیر نظر سردبیر و اعضای هیأت تحریریه مستقل شروع به انتشار کرد و با تصویب کمیسیون بررسی نشریات معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم از شماره ۸۹ موفق به دریافت درجه علمی ترویجی شد.

نشریه علمی آموزه های فقه عبادی
نشریۀ علمی آموزه های فقه عبادی یکی از نشریات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی است که در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبۀ علمی از شورای اعطای مجوزها و امتیازات علمی حوزۀ علمیۀ خراسان شد. زمینۀ پژوهشی این نشریه، فقه العباده است و دانشجویان دکتری رشته های مرتبط، اعضای هیأت علمی و طلاب سطح چهارِ حوزه می توانند مقالات خود را به این نشریه ارسال کنند. شایان ذکر است که مقالات تألیفی مطابق با حیطۀ پژوهشی نشریه که مسئله محور، نوآورانه، روش شناسانه و بیانگر راه حل و خوانش تحلیلی انتقادی باشند، در اولویت قرار خواهند داشت. زمینه های پژوهشی نشریه عبارتند از: روش فهم احادیث در فقه عبادی، احکام جدید و چالش های معاصر، فقه عبادتی در عصر دیجیتال؛ چالش ها و فرصت ها، حدود اختیارات دولت در ایجاد محدودیت های عبادی، مطالعۀ میان رشته ای در مسائل فقه عبادی، روش شناسی استنباط احکام عبادی، تبیین نقش آفرینی احکام عبادی در فقه سیاسی و حکومتی، نظریه پردازی در فقه عبادی، تبیین حکم موضوعات نوپیدا در فقه العبادات، تبیین نقش آفرینیِ احکام عبادی در تقریب مذاهب.