printlogo


طرح خادمیاران پژوهش؛ فرصتی برای خدمت اساتید حوزه و دانشگاه به پیشگاه عالم آل محمد(ص)
خادمی در لباس علم و ادب



آرزوی خیل عظیمی از دوستداران و شیفتگان آموزه‌های توحیدی، خدمت به بارگاه نورانی حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) و زائران آن حضرت بوده و هر ساله شمار زیادی از درخواست‌های هم‌میهنان در موضوع تشرف به توفیق خادمی آن حضرت به آستان قدس رضوی واصل می‌شود. با برنامه‌ریزی و هماهنگی لازم، فرهیختگان و پژوهشگران می‌توانند با عضویت در طرح خادمیاری علمی حضرت رضا(ع) و از طریق انجام پژوهش‌های اسلامی، تحقیقات فرهنگی و اجتماعی و سایر خدمات پژوهشی، مفتخر به کسب عنوان خادمیار علمی این آستان مقدس گردند.
فعالیت خادمیاران پژوهش طبق توافق با مدیرعامل یا معاونت پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد و متناسب با نیازهای موضوع‌های پژوهشی بنیاد خواهد بود و در این زمینه کمک به شبکه‌سازی پژوهشگران / مشاوره تخصصی به مدیرعامل و مدیران میانی بنیاد دیده شده است.
حضور مؤثر و تسهیل‌کننده که به صورت کیفی توسط معاون پژوهش، میزان پژوهش انجام‌شده با توجه به ساختار تعریف‌شده گروه پژوهشی، تعداد موضوع‌ها، مسائل و حوزه‌های قلمروهای پژوهشی جدید که توسط خادمیاران پیشنهاد شده است، نوآوری‌های پژوهشی که توسط خادمیاران علمی پیشنهاد شده است و ارائه گزارش زمانی کارشناس مسئول خادمیاران، جزو شاخص‌های این خدمت است.
خادمیاران پژوهشی پس از معرفی و ثبت در سامانه نوبت‌دهی خدام در سایت آستان قدس رضوی و متناسب با وقت خویش، زمان (روز) خدمت خود را تعیین می‌نمایند و ۲۵ درصد از زمان خدمت به نیت تبرک و تیمن و بهره‌گیری از فضای معنوی حرم مطهر، در اماکن متبرکه و با هدایت مسئول کشیک مربوطه خواهد بود. پوشش و سایر امتیازهای خدمت حرم مطهر بر اساس آیین‌نامه خدمت در اماکن متبرکه می‌باشد.
بنیاد پژوهش‌های اسلامی آمادگی دارد تا از توانایی پژوهشگران در امور پژوهش، خدمات پژوهشی و نشر مانند: ویراستاری علمی، تطبیقی، نمونه‌خوانی و همچنین در امور چاپ و نشر آثار، گرافیک و طراحی جلد و کتاب، انفورماتیک و IT، همکاری در طراحی نرم‌افزارهای کاربردی، شبکه، تحت وب؛ همکاری در خدمات رایانه مانند نصب، سرویس و آماده‌سازی سخت‌افزار و نرم‌افزار استفاده کند.

شرح خدمت:
عنوان خدمت: پژوهشگر مجری طرح پژوهشی / دستیار پژوهش / مشاوره‌های تخصصی در زمینه‌های روش‌شناسی / نظارت طرح / عضو شورای علمی گروه پژوهشی و ...
تعریف‌کننده خدمت و مدیر فرآیند پژوهش، معاونت پژوهش زیر نظر مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی است.
میزان خدمت: متناسب با آیین‌نامه خادمان علمی و حداقل به میزان شش ساعت در هفته (یک روز)
مخاطب خدمت: اساتید دانشگاهی که دارای مرتبه علمی هستند یا اساتید حوزه که در سطوح بالا تدریس می‌کنند.

شرایط:
خادمیاران می‌بایست علاوه بر شایستگی‌های عمومی مندرج در آیین‌نامه جذب، شایستگی‌های ذیل را نیز دارا باشند:
مرتبه علمی حداقل کارشناسی‌ارشد مورد تأیید وزارت علوم یا اتمام سطح سه حوزه با تأیید مرکز مدیریت حوزه علمیه
آشنایی با شیوه‌های بهره‌گیری از IT و منابع کتاب‌های الکترونیکی و بانک‌های اطلاعاتی
آشنایی با مباحث روش‌شناختی پژوهش
روحیه تعامل علمی – پژوهشی با همکاران پژوهشی