printlogo


کسب گواهینامه های معتبر و انتشارات مقالات

کسب گواهینامه های معتبر و انتشارات مقالات
این بیمارستان به عنوان سومین مرکز در دنیا موفق به کسب گواهی برگزاری دوره های آموزش پرستاری قلب و حرفه های مرتبط از دانشگاه آکسفورد و انجمن قلب اروپا شده است. این بیمارستان پس از مکاتبات فراوان و بررسی علمی و ارزیابی ظرفیت های آموزشی و پژوهشی آن، توانسته این گواهینامه را دریافت کند. همچنین این بیمارستان فوق تخصصی پس از دریافت مجوز و راه اندازی «مرکز آموزش مهارت های تخصصی علوم پزشکی رضوی» از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، توانسته دوره های تخصصی را تحت نظارت این وزارتخانه برگزار کند. از جمله این دوره ها می توان از دوره های آموزش «احیای قلبی ریوی» و دوره تخصصی «تلفیق دارویی» نام برد. برگزاری دوره های Jounal Club و Moning debate با هدف به روزرسانی رویکردها در بیماران گروه های مختلف پزشکی و تهیه دستورالعمل های پزشکی مبتنی بر شواهد، از دیگر اقدامات علمی و پژوهشی این بیمارستان در یک سال اخیر به شمار می آید. همچنین بیش از ۱۰۰ مقاله علمی در مجلات بسیار معتبر بین المللی از دستاوردهای پژوهشی کارکنان این بیمارستان به چاپ رسیده است. در این میان، می توان به نگارش و چاپ دو فصل از منبع جامع بین المللی «رادیوفارماکوسیوتیکس»، توسط دو نفر از محققان بخش پزشکی هسته ای و تصویربرداری مولکولی بیمارستان، اشاره کرد. این کتاب توسط نشریه Springer در سال ۲۰۲۴ میلادی به چاپ رسیده است. انتشار «فصلنامه بین المللی پزشکی رضوی»، به عنوان یکی دیگر از افتخارات این بیمارستان است. در یک سال اخیر، با توجه به بهینه سازی کمی و کیفی مجله، انتظار می رود در سال ۱۴۰۳، موفق به دریافت ایندکس بین المللی Scopus شود. در این زمینه نیز گام های عملیاتی و مؤثری زیر نظر کارشناسان صاحب نظر داخلی و خارجی برداشته شده است. همچنین به مناسبت بزرگداشت روز جهانی بهداشت دست، همایش «روز جهانی بهداشت دست» همراه با تقدیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان فوق تخصصی رضوی به عنوان بیمارستان برتر در زمینه رعایت بهداشت دست، برگزار شد. در بیست و هشتمین دوره آیین روز ملی صادرات، بیمارستان فوق تخصصی رضوی برای دومین سال متوالی به عنوان صادرکننده نمونه ملی در حوزه گردشگری سلامت و تنها بیمارستان در سطح کشور در این حوزه، معرفی شد.

برگزاری کنگره ها و همایش ها
برگزاری کنگره ها و همایش های بین المللی و ملی و کارگاه های آموزشی تخصصی در رشته های مختلف پزشکی از جمله فعالیت های شاخص علمی و پژوهشی این بیمارستان در سال ۱۴۰۳ بود. این رویدادها موجب شد تا جمع کثیری از محققان و دانشمندان داخل و خارج کشور با جدیدترین رویکردهای درمانی و مراقبتی از بیماری های مختلف، آشنا شوند. چهارمین کنگره «بیماری های کولورکتال» با رویکرد جامع به سرطان های کولورکتال به عنوان یکی از این کنگره ها در بیمارستان رضوی برگزار شد. در این کنگره به جدیدترین یافته های علمی در این حوزه فوق تخصصی، اشاره شد. بسیاری از محققان خوشنام و صاحب سبک در حوزه بیماری های کولورکتال، در رشته های جراحی کولورکتال، گوارش، بیماری های داخلی، جراحی عمومی، انکولوژی، رادیوتراپی، پزشکی هسته ای و پرستاری، به ارائه جدیدترین یافته های خود در این حوزه پرداختند. همچنین با مشارکت بیمارستان فوق تخصصی رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دوره آموزشی «حمایت پیشرفته از بیماران دچار حادثه (A.T.L.S.)» ویژه پزشکان، در بیمارستان امام رضا(ع) این شهر مقدس، برگزار شد.

​​​​​​​افتتاح اتاق اذان
در بیمارستان رضوی
برای نخستین بار در مراکز درمانی کشور، «اتاق اذان» ویژه قرائت اذان و اقامه در گوش نوزادان تازه متولد شده در بیمارستان فوق تخصصی رضوی، با حضور آیت الله احمد مروی؛ تولیت آستان قدس رضوی افتتاح شد. اتاق اذان با توجه به تأکیدات تولیت معزز آستان قدس رضوی و در راستای عمل به سنت های حسنه اسلامی، در این بیمارستان راه اندازی شد.