پس از انقلاب اسلامی، به هنگام افزایش جمعیت ایران، آستان قدس رضوی برای رفع نیاز کشور شرکتی را با نام آرد قدس رضوی تأسیس کرد که این کارخانه با یک خط تولید به ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال، فرآیند تولید خود را آغاز کرد. پس از آن، خط دوم کارخانه راهاندازی شد و هماکنون، به جز تولید سه نوع آرد، محصولات آرد پایه به سبد تولیدات کارخانه اضافه شده و در مجموع حدود ۳۰ محصول در شرکت آرد قدس رضوی تولید میشود. شرکت آرد قدس رضوی در سال ۱۴۰۳ موفق به دریافت گرید A سازمان غذا و دارو کشور شد.
تمرکز بر ارتقای کیفیت
کیفیت آرد، نقش مستقیمی در سلامت جامعه و بهبود زنجیره تولید نان دارد و شرکت آرد قدس رضوی همواره تلاش کرده با استفاده از دانش روز و استانداردهای جهانی، محصولی با کیفیت مطلوب به بازار عرضه کند. یکی از اولویتهای شرکت آرد قدس رضوی، بهینهسازی فرایندهای تولید و بهبود کیفیت محصول نهایی است. این شرکت در مسیر توسعه و پایداری صنعت آرد، به دنبال گسترش آموزشهای تخصصی، استفاده از تکنولوژیهای نوین و افزایش بهرهوری در فرآیندهای تولید است و این رویکرد، نهتنها به بهبود کیفیت نان مصرفی مردم منجر میشود، بلکه میتواند تأثیر بهسزایی در ارتقای صنعت آرد کشور داشته باشد.
به دنبال افزایش تولید
معرفی و تقدیر به عنوان واحد نمونه تحقیق و توسعه در سال ۱۴۰۳، از جمله دستاوردهای این شرکت به شمار میآید. همچنین حضور چشمگیر و پررنگ در نمایشگاههای سراسر کشور و اخذ پروانه ساخت و مجوز تولید دو محصول پودر کیک بدون شکر وانیلی و کاکائویی، تولید انبوه انواع بهبوددهندههای آرد و نان و کمک به ارتقاء کیفیت نان تولیدی در سراسر کشور از دیگر فعالیتهای انجامشده این شرکت در سال ۱۴۰۳ بوده است. این شرکت در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳، بیش از ۳۶ هزار تن تولید داشت که در سال آینده به دنبال افزایش آن است.
حضور در کنگره بینالمللی
شرکت دانشبنیان آرد قدس رضوی در سیامین کنگره ملی و پنجمین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی ایران که در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد، حضور پیدا کرد. در این کنگره، شرکت دانشبنیان آرد قدس رضوی مقالهای با عنوان «تحلیل مقایسهای خواص ساختاری و بافتی کیکهای اسفنجی تولیدشده با شیرینکنندههای مصنوعی مختلف» ارائه کرد. در این مقاله، به موضوع بررسی اثرات استفاده از شیرینکنندههای مصنوعی مختلف جایگزین شکر بر ویژگیهای کیک اسفنجی پرداخته شد. همچنین این شرکت در سومین همایش مسئولان آزمایشگاه و مدیران کنترل کیفیت، با محوریت ارتقای استانداردهای تولید و کنترل کیفی آرد و گندم، در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، حضور پیدا کرد.