printlogo


ایجاد خط تولید نان بدون گلوتن

ایجاد خط تولید نان بدون گلوتن
نان بدون گلوتن، محصولی بدون آرد گندم است. این نان مناسب برای افراد مبتلا به سلیاک است و سلیاک، یک بیماری گوارشی–وراثتی است که افراد مبتلا به آن، نسبت به پروتئین‌های موجود در گندم (گلوتن)، جو و چاودار حساسیت دارند، به این صورت که در زمان مصرف گلوتن، سیستم ایمنی بدن فعال شده و به سلول‌های روده حمله می‌کند. از همین رو این عارضه سبب ایجاد مشکلات گوارشی شدید، تخریب دیواره روده و سوءجذب مواد مغذی در افراد مبتلا به این بیماری می‌شود. این محصول فاقد آرد جو و گندم و چاودار است و برای تولید در این محصول از آرد سایر غلات و حبوبات استفاده می‌شود. تولید سه مدل نان لواش، بربری و شیرمال بدون گلوتن به دلیل تکنولوژی تولید، با توجه به خواص منحصر به‌فرد گلوتن در ایجاد بافت در نان، پیچیدگی‌های خاص خود را داشته و به همین دلیل فضایی جدا برای تولید این محصولات در نظر گرفته شده است. با تولید این سه نوع نان ذکرشده توسط شرکت صنایع غذایی رضوی، نیاز بیماران شرق کشور تا حد زیادی تأمین خواهد شد و مصرف این نوع نان‌ها برای بیماران مبتلا به سلیاک و همچنین کودکان به دلیل ارزش غذایی بالای آن توصیه می‌شود.

اهتمام به مسئولیت اجتماعی
این شرکت در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود و کمک به رفع نیاز بیماران سلیاکی، تولید نان بدون گلوتن را در دستور کار قرار داده است. همچنین بیسکوییت بدون شکر، محصولی کاملاً بدون شکر است و از هیچ نوع شیرین‌کننده با اندیس گلایسمی (شاخصی برای اندازه‌گیری میزان افزایش قند خون در اثر مصرف برخی مواد غذایی خاص) بالا در تولید آن استفاده نمی‌شود.
این محصول کمتر از ۳ درصد قند دارد و در صورت مصرف کنترل‌شده توسط بیماران مبتلا به دیابت، میزان قند خون افراد را بالا نمی‌برد. این بیسکوییت برای ورزشکاران و افرادی که از رژیم غذایی بدون شکر استفاده می‌کنند نیز مناسب است. این بیسکوییت برخلاف برخی از محصولات بدون شکر موجود در بازار که اکثراً طعم خوشایندی ندارند، از طعم مناسب و مطلوبی برخوردار و مورد پسند مشتریان واقع شده است.
بیسکوییت بدون شکر و بیسکوییت جو دوسر هم از جمله محصولاتی هستند که از سوی مشتریان عام درخواست داشته و نیاز به تولید آن‌ها، توسط واحد تحقیقات بازار به واحد تحقیق و توسعه اعلام شده بود.