تکریم جایگاه مادران در جامعه
از سوی آستان قدس رضوی
«شکوه مادری»؛ جشنی برای قهرمانان نسل رضوی
شکوه مادری و نقش فعال زنان در جامعه
این رویداد با هدف ترویج امر فرزندآوری و افزایش جمعیت، تکریم جایگاه مادر و ترویج نقش فعال زنان در جامعه برگزار شد. مادران برگزیده این رویداد، علاوه بر نقش مادری، در عرصههای مختلف علمی، اقتصادی، درمانی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی نیز نقش بهسزایی داشتند و بهعنوان الگوی سوم زن در تراز انقلاب اسلامی شناخته شدند. این الگو، تأکیدی است بر عدم فاصله بین ایفای نقش مادری و دغدغهمندی نسبت به مسائل اجتماعی. مادران باید از موهبت فطری عاطفه و محبت مادری برای حل مسائل اجتماعی بهرهمند شوند.
هدف از برگزاری این رویداد، تشویق و حمایت از مادران جوانی است که نقش مهم مادری را با فعالیتهای اجتماعی ترکیب کردهاند و در ایجاد نسل رضوی و امت تمدنساز نقش داشتهاند. در تراز انقلاب اسلامی، نباید بین ایفای نقش مادری و دغدغهمندی نسبت به مسائل اجتماعی فاصلهای وجود داشته باشد. خانوادهها نیز باید در این مسیر گام بردارند و مادران را همراهی کنند.
در این رویداد، در کنار تقدیر از ۴۰۰ مادر برتر ملی، از ۱۰ مادر بهعنوان نماد دیگر مادران برتر، تقدیر ویژهای بهعمل آمد که هر یک دارای ویژگیهای اجتماعی و فردی خاصی بودند.
پنجمین رویداد ملی «شکوه مادری» در سال ۱۴۰۳، همزمان با ایام ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و روز مادر، با حضور گسترده مادران جوان و با هدف ترویج فرهنگ فرزندآوری و تکریم جایگاه مادر در جامعه، به همت مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت آستان قدس رضوی در مشهد برگزار شد. این رویداد با شعار «نسل رضوی؛ امت تمدنساز» و بهمنظور تشویق مادرانی که همزمان با ایفای نقش مادری در عرصههای اجتماعی نیز فعال هستند، برگزار گردید.
پنجمین دوره این پویش با حضور بیش از ۱۷ هزار مادر جوان که دارای سه فرزند یا بیشتر هستند، آغاز به کار کرد. از این تعداد، ۶ هزار مادر به مرحله داوری رسیدند و در نهایت، ۴۰۰ مادر بهعنوان برگزیده معرفی شدند. این رویداد توسط مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی برگزار شد و در مراسم اختتامیه، از برگزیدگان تجلیل بهعمل آمد.