در یکی از روزهای گرم تابستان ۱۴۰۳، حرم مطهر رضوی میهمانان ویژهای داشت. میهمانانی با دلهایی پاک و زلال که بنا به تقدیر، نمیتوانند همانند افراد سالم در جامعه زندگی کنند و برای برخی امور روزمره خود نیازمند کمک و همراهی دیگران هستند و به جامعه توانیابان کشور تعلق دارند. میهمانانی که آمده بودند تا با تدبیر آستان قدس رضوی برای تسهیل در انجام امور روزمره، هدیهای از حضرت رضا(ع) بگیرند.
حدود ۷۰ توانیاب با ویلچرهایی که توسط خادمان آستان قدس رضوی حمل میشدند، در ورودی صحن آزادی حرم مطهر رضوی صف کشیده بودند. صلوات خاصه حضرت رضا(ع) را با چشمانی اشکبار زمزمه میکردند و پس از آن نیز «رضا رضا» گویان به سمت صحن آزادی و رواق نجمه خاتون حرکت کردند. به رواق که رسیدند، ویلچرهای برقی جایگزین ویلچرهای دستی شد که پیشتر سوار بر آنها بودند.
ویلچرهای برقی به تدبیر تولیت آستان قدس رضوی و با همراهی سازمان بهزیستی کشور به آنها هدیه شده بود. هدیهای متفاوت برای زائرانی که بیشتر از هر مشتاق و منتظری با پای دل به زیارت خورشید خراسان آمده بودند. هدیهای که از این پس میتواند نه تنها آمدن به کوی دوست را برای آنها آسان کند، که تفاوت محسوسی در زندگی روزمره این عزیزان نیز رقم خواهد زد. لابد به همین خاطر بود که حال و هوایشان در لحظه دریافت این هدیه وصفناشدنی بود و بیشترشان از شوق نمیتوانستند کلامی بر زبان بیاورند و این عنایت امام هشتم(ع) را با چشمان اشکبار پاسخ میدادند.
با تأیید تولیت آستان قدس رضوی، ۱۹۱ دستگاه ویلچر برقی به توانیابان نیازمند به ویلچر در استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و ۹ دستگاه ویلچر برقی نیز به توانیابان استان قم اهدا شد. این مأموریت در راستای سیاست ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه اجتماعی و تأکید بر کرامتبخشی و با توجه و مساعدت ویژه تولیت آستان قدس رضوی صورت گرفت. این مسیر برای بهرهمندی همه افراد نیازمند به ویلچر برقی در کشور ادامه خواهد یافت.
توزیع ویلچرهای برقی در استانهای مختلف:
خراسان رضوی: ۶۷ ویلچر
خراسان شمالی: ۷۲ ویلچر
خراسان جنوبی: ۵۲ ویلچر
قم: ۹ ویلچر