درخشش دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) در عرصههای علمی، آموزشی و فرهنگی طی سال ۱۴۰۳
دانشجویان موفق و اساتید برتر بر بلندای سکوهای افتخار
با اجرای طرح پذیرش دانشجو با شرایط خاص، دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) رشد ۲۵ درصدی پذیرش دانشجوی ورودی جدید را در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ داشت. همچنین در جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای ایران، ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۱۷ دانشگاه غیردولتی کشور توسط گروه رتبهبندی ISC و بر اساس شش معیار اصلی، آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، بینالمللیسازی، اثرگذاری اقتصادی و خدمات اجتماعی و زیرساخت و تسهیلات، ارزیابی شدند که در بین دانشگاهها و مؤسسههای آموزش عالی غیردولتی کشور، دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) با کسب رتبه چهارم، در زمره برترین دانشگاههای غیردولتی قرار گرفت. همچنین از سوی شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجوز تأسیس و پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته «مشاوره خانواده» برای دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) صادر شد. این دانشگاه طی سال ۱۴۰۳ توسط دانشجویان و اساتید در جشنوارهها و مسابقات مختلفی خوش درخشید.
صدرنشینی در اجرای برنامههای فرهنگی
کار فرهنگی در این دانشگاه یک کار نمایشی و فرمایشی نیست، بلکه رسالت و مأموریت این دانشگاه است و برای تحقق این مأموریت ۸ درصد از بودجه دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) در سال ۱۴۰۳ به امور فرهنگی اختصاص یافت و تنوع بالای برنامههای فرهنگی و نقشآفرینی دانشجویان در این برنامهها باعث شد تا این دانشگاه در میان دانشگاههای غیردولتی کشور، در سال ۱۴۰۳ مقام اول را از حیث کمیت و کیفیت برنامههای فرهنگی و اجتماعی کسب کند. دانشجویان دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) در شانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور که در شهر اصفهان برگزار شد، حضور یافتند و در رقابت با سایر دانشجویان ورزشکار دانشگاههای کشور، در بخش پسران موفق به کسب سه مقام اول، سه مقام دوم و سه مقام سوم شدند و در مسابقات بخش دختران تنها ورزشکار اعزامی از سوی دانشگاه، موفق به کسب یک مدال نقره و یک مدال برنز شد.
حمایت از کنگرههای علمی و آموزشی
دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) در سال ۱۴۰۳ از نخستین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی و فناوریهای سلامت در قلب و عروق، حمایت علمی و معنوی کرد. همچنین همزمان با ماه مبارک رمضان، پنجمین دوره آموزشی «طرح ضیافت اندیشه رضوی» ویژه عموم دانشجویان واحد خواهران و برادران دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) با موضوع «طرح کلی اندیشههای اسلامی در قرآن مبتنی بر مباحث ضروری دین از دیدگاه مقام معظم رهبری» به دو صورت حضوری و غیرحضوری برگزار شد. در کنار این تیم دانشجویان واحد برادران دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) به مسابقات کشوری برنامهنویسی ICPC دانشگاه صنعتی شریف راه یافت. بر اساس آمار منتشر شده در سال ۲۰۲۴ به استناد آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط پایگاه استنادی اسکوپوس و مؤسسه الزویر که با همکاری دانشگاه استنفورد انجام شده است، دکتر افسانه غنیزاده، دانشیار گروه زبان انگلیسی و داریوش عباسینژاد، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) در فهرست دو درصد برتر دانشمندان دنیا قرار گرفتند.
درخشش در جشنواره سراسری قرآن و عترت
در آیین اختتامیه سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد، «ملیحه غلامی» دانشجوی کارشناسی ارشد نهجالبلاغه در رشته «مداحی»، «فاطمه مرادزاده» دانشجوی کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و ارشاد گرایش علوم و قرآن و حدیث در رشته «معارف نماز» موفق به کسب مقام اول و «حدیثه صادقی» دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی در رشته «حفظ ۵ جزء» و «سیده فاطمه شالفروشان» دانشجوی رشته مترجمی زبان انگلیسی در رشته «عکاسی» مقام سوم این دوره از جشنواره را از آن خود کردند.