اجرای برنامه حسینیه حرم با مشارکت حدود ۳۹۶ هیئت مذهبی و ۴۶ قومیت در اجرای برنامههای حرم مطهر با رویکرد جلب مشارکت هیئتها و کاروانهای زیارتی در اجرای مراسم متناسب با آداب و سبک قومیتی ایشان؛ در مسیر واگذاری نظاممند فعالیتهای جانبی مذهبی و فرهنگی حرم مطهر به تشکلها و نهادهای تخصصی در سال ۱۴۰۳ صورت گرفت.
تنوع و تکثر در برنامههای فرهنگی و تبلیغی آستان قدس رضوی، فصل دیگری از خدمت باشکوه به زائران و مجاوران در سال ۱۴۰۳ بود. صحن قدس حرم مطهر رضوی به عنوان «حسینیه حرم» در مناسبتهای مختلف مانند ایام فاطمیه، دهه اول ماه محرم و دهه پایانی ماه صفر میزبان خیل عظیم عزاداران از استانهای مختلف و سراسر کشور بود که با حضور هیئتهای مذهبی شهرهای مختلف گردهم آمدند و عزاداری اقشار مختلف مردم با فرهنگها، آیینها و رسوم گوناگون را رقم زدند.
در سال ۱۴۰۳ با حمایت آستان قدس رضوی، هیئتهای عزاداری از استانهای مختلفی همچون قم، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، همدان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان، مازندران، گلستان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، هرمزگان، خوزستان، آذربایجان غربی، یزد، زنجان به عزاداری با سبک و شیوه سنتی خود در «حسینیه حرم» به عرض ارادت و عزاداری پرداختند.
همچنین در سال ۱۴۰۳ در مناسبتهای تاسوعا و عاشورای حسینی و همچنین روزهای پایانی ماه صفر، جمعی از شیعیان کشورهای افغانستان و پاکستان به زبان و سبک بومی و محلی خود در «حسینیه حرم» به عزاداری پرداختند. حلقه ماتم زائران اردوزبان در مراسمی باشکوه و با حضور پرشور هیئتهای مذهبی اردوزبان از کشورهای هند و پاکستان و زائران اردوزبان مقیم مشهدالرضا(ع) برگزار شد.