برپایی مواکب توسط اهل سنت
امسال در استانهای مرزی شرق و غرب کشور و مسیرهای منتهی به مرزهای کشور عراق توسط خادمان و خادمیاران آستان قدس رضوی، موکبهای مختلف پذیرایی و اسکان زائران برپا شد. علاوه بر مرزهای غربی کشور، در مرزهای شرقی از جمله دوغارون ویژه زائران افغانستانی و میرجاوه و ریمدان ویژه زائران پاکستانی موکبهای اسکان و پذیرایی برپا شد.
در مرز میرجاوه مجتمع رفاهی و خدماتی در فضایی به وسعت ۵ هکتار با امکانات کامل برای زائران پاکستانی آماده و با همکاری خادمیاران، خدمات لازم به زائران ارائه شد.
برپایی مواکب حسینی در مرز تمرچین و مرزهای جنوب شرق کشور توسط اهل سنت نیز یکی از نمادهای وحدت بین مسلمانان در کشور ماست که به خوبی انجام شد.
برپایی ۵۷ موکب در کشور عراق
خدمترسانی آستان قدس رضوی با کمک شبکه خادمیاری در مرزهای غربی و جنوب غربی کشور نیز به زائران در حوزه اسکان و پذیرایی انجام و آشپزخانه مرکزی مهران نیز به ارائه خدمات پرداخت.
سال گذشته ۶۰۰ هزار وعده غذایی توسط آشپزخانه مرکزی مهران طبخ و میان زائران توزیع شد که این مهم در سال جاری نیز با قوت انجام گرفت و خدمترسانی تا ۲۲ ماه صفر ادامه یافت.
در کشور عراق نیز از کربلا تا سامرا ۵۷ موکب پذیرایی و اسکان زائران توسط خادمان و خادمیاران بارگاه منور رضوی برپا شد که خدمات متنوعی را به عاشقان حسینی ارائه میدهند. به دلیل اینکه اربعین در فصل گرما قرار گرفته است، کارخانه یخ با ظرفیت تولید ۱۲ تن در روز را در مهران فعال و اقلام تهیه شربت نیز تأمین و بین موکبها توزیع شد.
از پیشبینی آب و یخ تا اشترودل
برای تأمین آب و یخ در عراق دو سال پیش ۱۰ میلیون قوطی آب و ۴۰ هزار قالب یخ و سال گذشته ۸ میلیون قوطی آب خریداری و بین موکبهای ایرانی و عراقی توزیع شد.
برای خدمترسانی به زائران اربعین حسینی با همکاری خیران در فاصله اول تا دهم ماه صفر که هنوز موکبهای عراقی کار خود را آغاز نکردهاند، ۳۰۰ هزار «ساندویچ اشترودل» در اطراف حرم مطهر علوی توسط آستان قدس رضوی توزیع شد.
در حوزه پزشکی نیز در مرز مهران ۴ دستگاه اتوبوس بیمارستانی مستقر شد و در عراق نیز گروههای پزشکی خادمیار در طول مسیر پیادهروی مستقر و به ارائه خدمات درمانی و دارویی به زائران پرداختند.