دستاوردهای ارزشمند ترویج مکتب هنری رضوی در عرصه بینالمللی
هنر رضوی در قاب جهان
این رویکرد که، هنر رضوی باید در شان والای خود و در ابعاد جهانی معرفی و عرضه شود، در سال 1402 عملیاتی شد و با اجرای برنامههایی همراه بود که فرهنگ و هنر را تعالی بخشید و آن را در قاب جهان به نمایش گذاشت.
کنگره جهانی فرهنگ و هنر اسلامی با محوریت هنر رضوی
تلاقی تمدن غنی اسلامیایرانی و هنر بیمانند رضوی، دست به دست هم داد و انگیزهای شد تا برگزاری دومین کنگره بینالمللی فرهنگ و هنر در تمدن اسلامی با محوریت مکتب هنر رضوی به عنوان یکی از اقدامات ارزنده سال 1402 سازمان علمیفرهنگی آستان قدس رضوی توسط موسسه آفرینشهای هنری رقم بخورد.
این کنگره پرافتخار با اهدافی همچون معرفی ابعاد گوناگون هنر رضوی، تبیین مبانی نظری این مکتب و امتداد اجتماعی آن در زیست انسان معاصر برگزار شد و مراکز معتبری نظیر دانشگاه هنر تهران و دانشگاه تربیت مدرس در برپایی آن مشارکت داشتند.
کنگره بینالمللی فرهنگ و هنر در تمدن اسلامی از ابتدای سال 1402 در قالب پنج نشست تخصصی در دانشگاههای تربیت مدرس، هنر تهران و مدرسه اسلامی هنر در قم کار خود را آغاز کرد.
اختتامیه آن نیز 22 دی در مشهد مقدس برگزار شد و شامل یک پنل بینالملل با سه سخنران از چین، اوکراین و ترکیه و سه پنل دیگر با ارائه بیش از ۲۰ مقاله و رونمایی از کتاب چکیده....
ادامه در صفحه 76