printlogo


آغاز به کار یک مدرسه معرفتی

آغاز به کار یک مدرسه معرفتی
یکی از شاخص‌های مهم تربیت «الگو» است. الگوی مثبت و خوب، به عنوان کسی که مسیری را با موفقیت پیموده به جوان و نوجوان هویت می‌بخشد و نشان می‌دهد این مسیر طی شدنی است؛ این مسیر خیالی نیست و این مسیر را می‌توان طی کرد. 
بنابراین باید برای نوجوانان و جوانان الگویی معرفی کرد و فضایی برای پرداختن به این الگو. این مهم با تشکیل مدرسه معرفتی علامه طباطبایی مورد توجه قرار گرفت؛ مدرسه‌ای که با رویکردها و ویژه برنامه‌های خود، معرفی الگو‌های برتر اسلامی را به جوانان و نوجوان دنبال می‌کند. 
مدرسه معرفتی علامه طباطبایی به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی در آذرماه سال 1402 با میزبانی از جوانان 15 استان در مشهد برپا شد.
ایجاد بستر برای توانمندسازی جوانان در حوزه‌های معرفتی و آموزش معرفت‌شناسی به صورت آکادمیک برای دانش‌پژوهان و علاقه‌مندان یکی از اهداف راه‌اندازی مدرسه علامه طباطبایی است.
فصل اول این مدرسه فکری به مدت سه روز میزبان جوانان سراسر کشور بود تا با بررسی گستره اندیشه و سلوک معنوی علامه طباطبایی، آرایش تهاجمی مد نظر مقام معظم رهبری را تبیین و زندگی علامه را به عنوان الگویی برای فعالیت‌های فردی و اجتماعی  معرفی کند.

سفر به «بی‌نهایت‌»
یکی از اقدامات ویژه  موسسه نوجوانان و جوانان آستان قدس رضوی در حوزه معرفت‌افزایی، برگزاری دوره‌های مجازی «بی‌نهایت» است؛ دوره‌ای که با هدف آموزش علوم و عقاید کاربردی برای نوجوانان در این موسسه طراحی شده و اجرای آن به دوره یازدهم رسیده است. 
اجرای دوره‌های مجازی «بی‌نهایت» همچنان با قدرت و قوت ادامه دارد و در دهه ماهه ابتدایی سال 1402، 2 دوره آموزشی مجازی تعاملی بی‌نهایت و 30 دوره تکمیلی با حضور 90 هزار  نفر مخاطب نوجوان دهه هشتادی
 برگزار شد.