یکی از این پروژهها، مرکز درمان ناباروری میلاد است که با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری، ۱۵۰۰ متر مربع مساحت و در سه طبقه احداث شده است که دارای سه اتاق عمل و تجهیزات پزشکی مدرن است و طبق برآوردهای صورت گرفته، روزانه ۱۵ زوج در این مرکز با تعرفه دولتی مورد درمان قرار خواهند گرفت.
همچنین دو دستگاه «براکی تراپی» و« CT سیمولاتور» و اتاق عمل مربوطه آن، سه پروژه دیگری است که با حمایت آستان قدس رضوی به بهرهبرداری رسید. دستگاه براکیتراپی، پیشرفتهترین دستگاه در حوزه درمان سرطان و دستگاه CT سیمولاتور جهت کمک به تشخیص و درمان بیماران سرطانی است و در مجموع ۵۶۰ میلیارد ریال برای این پروژه سرمایه گذاری شده است.
راهاندازی اتاق عمل «اینترونشنال» با 100 متر مربع مساحت و ۱۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و همچنین بهرهبرداری از دستگاه آنژیوگرافی ویژه، اهدایی بیمارستان فوق تخصصی رضوی به بیمارستان امام رضا (ع)، دو پروژه دیگری است که به همت آستان قدس رضوی در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد اجرایی شد.
مرمت و بازسازی بخش هماتولوژی و پاویون کادر پزشکی، خرید تجهیزات کمک آموزشی و ایجاد هشت اتاق ایزوله بستری بیماران تنفسی و عفونی، از دیگر پروژههای درمانی و آموزشی بیمارستان امام رضا (ع) است که با حمایت آستان قدس رضوی و مجموعا به ارزش ۱۰۰۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
هرچند چرایی حضور قدرتمند آستان قدس رضوی در این عرصه و کمک به تأمین منابع مالی موردنیاز برای توسعه خدمات حوزه سلامت واضح و روشن است، اما مرور صحبتهای تولیت آستان قدس رضوی در مراسم بهرهبرداری از این پروژهها نیز علت این موضوع را شفافتر می کند: «آستان قدس رضوی پس از اداره حرم مطهر، هر آنچه بتواند در راستای خدمت به مردم و به ویژه نیازمندان هزینه خواهد کرد؛ از این رو به هر میزان که نذورات و موقوفات بیشتر شود به موازات آن خیرات و برکات به نام امام رضا (ع) در جامعه بیشتر خواهد شد. رفع مشکلات و نیازهای مردم بهویژه در حوزه بهداشت و درمان، دومین اولویت آستان قدس رضوی پس از اداره حرم مطهر است».