عضو شورای علمی فرهنگی آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه کتابخانه های آستان قدس رضوی یک نهاد و مرجع تاثیر گذار و مطرح در حوزه کتابداری و کتابخوانی است، گفت: در بعضی فعالیت ها، مانند نحوهی نگهداری و مرمت نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی، این مجموعه می تواند به عنوان یک نماد و برند برتر مطرح باشد.
صدیقه خدیوی همچنین در خصوص کیفیت تولیدات و آثار منتشر شده توسط آستان قدس رضوی بیان کرد: کتابخانه های آستان قدس رضوی یک نهاد و مرجع تاثیر گذار و مطرح در حوزه کتابداری و کتابخوانی است و از مهمترین شاخصه های کتابخانه های آستان قدس رضوی تلاشی است که در جهت بروز شدن و پیشرفت دارد و این شاخصه مهم سبب شده که آن را از یک کتابخانه سنتی به یک کتابخانه مطرح و با رویکردهای علمی و تخصصی تبدیل کند و عاملی درجهت پیشرفت شود.
وی با بیان اینکه باید از شیوه های متفاوتی در عرصه کتاب و کتابخوانی استفاده شود، افزود: علاوه بر ذائقه متفاوت مخاطبان ، موقعیت های مختلف افراد ایجاب می کند شرایط عرضه کتابها نیز به روز و مطابق دستاوردهای فنی و تکنیکی جدید باشد، تا بتواند مخاطبان بیشتری تحت پوشش قرار دهد.
عضو شورای علمی فرهنگی آستان قدس رضوی در ادامه به نقش آستان قدس رضوی در ترویج کتابخوانی در سطح کشور اشاره کرد و خاطرنشان کرد: آستان قدس رضوی مفتخر است به میزبانی از عالم آل محمد(ص)، لذا علی رغم تلاش های صورت گرفته باید فعالیت هایش درخور این عنوان باشد.
وی گفت:آنچه کتابخانه آستان قدس رضوی را از کتابخانه های دیگر متمایز می کند، توجه به خدمات متنوع برای گروه های مختلف مخاطبانش است؛ مانند ارائه خدمت در بخش های کودک و نوجوان و یا ارائه خدمات تخصصی برای محققان و نیز ارائه خدمت به صورت شبانه روزی و وجود مراکز برون مرزی.
خدیوی افزود: کتابخانه های آستان قدس باید در ارائه خدمات متنوع و شکل های دیگری از کتابخوانی مانند عرضه کتاب های صوتی و دیجیتال که در حال رواج است، تلاش مضاعفی داشته باشند.